-
„Vila Komoda“ – 100 procentų „umami“, ir dar daugiau
2018 m. lapkričio 30 d., 11:07
Šefas Martynas Meidus Lietuvą iš gastronominės pusės garsina jau daugiau nei dešimt metų. Tiek laiko praleidęs Londone, jis itin išgarsėjo atvėręs savo restorano „INK“ duris. Prieš tai dvejus metus Martynas kūrė ir improvizavo savo pirmajame restorane „The Docks Seafood Restaurant&ldquo...
-
N 26 t 0 f 26 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų