-
Ryžių pudingo ir varškės apkepas
Pudingui reikės: 1 litro pieno, 200 g apvalių ryžių, 1 cinamono lazdelės, 1/2 vanilės ankšties, kelių gvazdikėlių. Varškės apkepui reikės: 5 kiaušinių, 5 šaukštų rudojo cukraus, 500 g 9% riebumo varškės, sviesto skardos ištepimui. The post Ryžių pudingo ir varškės apkepas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 2369 t 0 f 2368 g 1
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų