-
Low-waste kokteiliai? O taip! Naujas požiūris į gėrimus + ypatinga vakarienė
2019 m. balandžio 12 d., 01:06
Temos apie tvarumą ( #sustainability ) ir ekologinę pusiausvyrą tampa bene pagrindinės visose srityse: nuo automobilių pramonės, mados iki gastronomijos ir gėrimų kultūrų. Vis daugiau prekinių ženklų šiuo klausimų jaučia atsakomybę, apie tai kalba garsiai ir, be abejo, ir imasi konkreči...
-
N 80 t 0 f 80 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų