-
20 2020-ųjų metų maisto ir restoranų tendencijų
Lauk iš Instagram ’ o ir atgal prie šaknų Aišku, aš juokauju, kad eikit lauk iš Instagram’o , nes ten galima dar ir pabūti (o tie, kurie, net nepradėjot vykdyti ten veiklos – vertėtų apie tai pamąstyti, kol traukinys neišvažiavo). Tačiau sulig socialini...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų