-
Kas yra gera arbata? Tiesiai iš pokalbio su arbatos eksperto
Įžanga apie mane ir arbatą Savo pirmąjį pasitenkinimą arbata patyriau, kai tėtis nusipirko kiniškos arbatos ruošimo ceremonijai skirtus indus ir tikros geros arbatos, pamenu, buvo Ulongas. Sužavėjo ne tik ceremonija, pasakojimas, bet ir pieniškas, lengvas it debesėlis arbatos skonis. Tada man buvo kokie...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų