-
Vandens ir maisto, vyno ir vandens derinimo principai
Vyno, alaus ir maisto derinimas tarp didžiosios visuomenės dalies dar ir dabar nėra itin lengvai priimamas. Nors po truputį ši kultūra atsiranda. Net ir didžiausi skeptikai išbando ragauja ir, be abejo, atranda. Tai vyksta dėl visuotinės edukacijos: knygų, straipsnių ir degustacijų, besiplečiančios restoran...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų