-
Kasdienės mūsų duonos duok mums ir įpilk kavos
Geriu savo rytinę kavą. Tiksliau, mėgaujuosi, nes turiu daugiau laiko. Šalia kavos du sumuštiniai – vienas su duoniuku su džiovintais vaisiais ir riešutų sviestu, kitas su juoda duona su grūdais, sviestu ir puskiečiu ožkos sūriu. Tiksliai žinau, kad jeigu derinčiau su vynu, kurį prie kiekvieno...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų