-
Kandi tešla / gamyba ir panaudojimas
Paimame 4-ias dalis cukraus pudros ir 1-ną dalį skysto medaus, medų supilame į cukraus pudrą, viską išmaišome ir išminkome rankomis, kol gausis tąsi vientisa masė, kuri nelips prie rankų. Jei masė išsiminkė, tačiau limpa prie rankų, reikia dar truputi įdėti cukraus pudros ir vėl išminkyti. The post Kandi tešla / gamyba ir panaudojimas appeared first on Medaus Kalnas...
-
N 46 t 0 f 46 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Varoatozės erkė (Varroa destructor) / Medaus kalnas
-
Pelė avilyje / Medaus Kalnas
-
Širvintų rudens šventė – bitininkystės tema
-
Vaško lydymas su “Konigin“ nerūdijančiu vaško lydymo įrenginiu – centrifuga 64-230
-
2021 m. LBS organizuota mokomoji ekskursija į Estiją – antra diena
-
2021 m. LBS organizuota mokomoji ekskursija į Estiją – pirma diena