-
Vyno laikymo bei pateikimo temperatūra
Yra du vyno laikymo tikslai: 1. Greitesniam namų vartojimui. 2. Vyno kolekcijos rinkimui arba dar jaunų vynų laikymui, kol jie pasieks geriausią brandos etapą. Be abejo, abiem atvejais yra svarbiausia, kad vynas nepakeistų savo savybių į neigiamą pusę. Teisingai laikomas vynas yra apsaugomas nuo nepageidaujam...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų