-
Ispaniškai itališkas lengvas patiekalas – Caprese Gazpacho / Kaprio gaspačo
Gazpacho / gaspačo – tradiciška ispaniška šaltsriubė, kilusi iš Andalūzijos. Ji labai populiari ir Portugalijoje, ir visoje Lotynų Amerikoje. Įprastai ši sriuba ruošiama iš pomidorų, agurkų, paprikos, česnakų bei vandenyje brinkytos duonos. Caprese / Kaprio salotos &ndash...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų