-
Ant žarijų kepti koldūnai
Prisipažinsiu, iš pradžių, skeptiškai žiūrėjau į šį koldūnų gaminimo būdą, bet paragavus labai patiko visai šeimai. Jei dar neragavote - išmėginkite ir jūs. Gaminimas - paprasčiau nebūna. Prieš pat kepimą šaldytus koldūnus gerai sumaišyti...
-
N 4 t 0 f 4 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pėsčiųjų žygis. Žygiuoti – tai sportuoti! Jonava (~16 km)
-
"Baubokų bulvaras" Jonavoje
-
Pėsčiųjų žygis. Tukumas’24 su TrenkTuru – 37 km. Vakarinis Tukumas bei nakvynė "Šlokenbekas Muiža" dvare
-
Pėsčiųjų žygis. Dzūkijos nacionalinio parko laukiniais takais (~26 km). Varėnos rajonas
-
Užkandėlės su ožkos sūriu ir džiovintais pomidorais
-
Nauji gyventojai Alpakalnyje. Molėtų rajonas