-
Ant žarijų kepti koldūnai
Prisipažinsiu, iš pradžių, skeptiškai žiūrėjau į šį koldūnų gaminimo būdą, bet paragavus labai patiko visai šeimai. Jei dar neragavote - išmėginkite ir jūs. Gaminimas - paprasčiau nebūna. Prieš pat kepimą šaldytus koldūnus gerai sumaišyti...
-
N 4 t 0 f 4 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Greitu būdu marinuoti ridikėliai
-
ŠVENČIONIŲ R. Pėsčiomis Aibutiškio pelkės prieigose Labanore (11 km)
-
Aplink Baltuosius ir Juoduosius Lakajų ežerus (35 km). Molėtų rajonas
-
Pėsčiųjų žygis. Jomantų miško įdomybės (~8 km). Telšių rajonas
-
Pėsčiųjų žygis. Į Kuršėnus, bet ne vyniotinio (~16 km). Šiaulių rajonas
-
Alnio ežero takais užsukant į Alnio pusiasalį. Švenčionių rajonas