-
„Pasta alla Norma“, „Cacio e pepe“ ir Caserecce su pesto + apie itališkos pastos formas
Skirtingos itališkos pastos formos ir padažai turi būti derinami? Paklauskite italo ir jums jis atsakys tris TAIP. Be abejo, visada esti išimčių iš taisyklių, bet bendri patarimai ir būdingi bruožai egzistuoja. Apie juos ir pakalbėkime. Skirtingos itališkos pastos formos Netinkamai parinkti makaronai...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų