-
Minšktų sultingų naminių kotletukų? + kreminė bulvių košė bei grybų padažas
Neturiu ką daugiau pridurti. Kotletai yra kotletai. Skanūs, paprasti, naminiai. Su kremine bulvių koše ir grybų padažu. Receptą panaudojau iš tokio blog’o DerVynas 2015-ųjų. Pradedam nuo padažo. Grybų padažas prie kotletų Jums reikės: 50g pievagrybių 1 svogūno 2 galvučių česnako 50g sviesto 1 šaukšto miltų 100ml balto vyno arba Prosecco sultinio...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų