-
Patiekalų papuošimas vaisiais ir žolelėmis
Žuvies, sūrio, paukštienos, netgi žvėrienos patiekalus galima puošti vaisiais. Svarbu, kad supjaustyti vaisiai nejuoduotų. Tam jie apšlakstomi vandeniu su citrina ar aptepami vandens, citrinos sulčių ir želatinos mišiniu. Tuomet jie ne tik nepraranda spalvos ir šviežumo, bet ir patraukliai žvilga. Ant stalo itin gražiai atrodo obuolių laiveliai. Tam obuolys padalinamas į keturias...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Keptas upėtakis gabaliukais keptuvėje – su medumi ir garstyčiomis
-
Keptas upėtakis gabaliukais orkaitėje su citrininiu sviesto padažu
-
Vaivorykštinis upėtakis keptas orkaitėje su citrinomis
-
Keptas upėtakis orkaitėje – maiše, pagal Beatą
-
Juodo šokolado triufeliai – saldainiai su grietinėle
-
Paprastas varškės tinginys su kondensuotu pienu ir šilauogėmis