-
Kiaulienos liežuvis
Kiek virti kiaulienos liežuvį? Kaip virti kiaulienos liežuvį? Kaip paruošti kiaulienos liežuvį virimui Užšaldytą kiaulienos liežuvį pirmiausia reikia atšildyti. Norint tai padaryti, pakanka likus kelioms valandoms iki virimo jį išimti iš šaldiklio skyriaus į šaldytuvą. Prieš verdant, liežuvį būtina gerai nuplauti. Tada reikia pašalinti raiščius ir kitas perteklines...
-
N 4 t 0 f 4 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Soti mišrainė su krabų lazdelėmis, kiaušiniais, fermentiniu sūriu ir majonezu
-
Sumuštiniai su menkių kepenėlių ir sūrio užtepėle
-
Menkių kepenėlių užtepėlė su kiaušiniais ir majonezu
-
Menkių kepenėlių salotos su ryžiais ir kukurūzais
-
Konservuotų menkių kepenėlių salotos su kiaušiniais ir žirneliais
-
Keptų vištienos kepenėlių salotos su apelsinais, špinatais ir agurkais