-
Velykos ir vynas
Gėrimų – vyno, kombučos, kokteilių ar kitų skystųjų, derinimas prie patiekalų ar atskirų produktų yra atskiras mokslas. Gerai, kad jo mokytis galima ir savarankiškai, o didžiausios klaidos duoda tik naudos – suprantate, ką reiškia, kai tinka ar netinka ir į derinį “nurašote” į šoną. Trumpai drūtai paruošiau patarimus Velykoms! Velykos ir vynas -> Šventės puiki proga daugiau...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų