-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
Labai sveikinu visus kolegas su someljė diena! O mylimiems skaitytojams truputį pasakoju apie tai, kokioje gėrimų kultūros stadijoje šiuo metu mes esame. Naujos rinkos formuoja kitokią paklausą Neseniai gavau nuorodą į straipsnį, kurio pavadinimas “ The new generation of sommeliers making wine cool again”. “Pamatęs šį straipsnį, pagalvojau apie tave”, – rašo...
-
N 54 t 0 f 54 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų