-
Linų sėklų trapučiai
Miltų ~200g Kepimo miltelių,druskos,cukraus 1/2 a.š Linų sėklų 25g Pieno 100ml Tirpinto sviesto 50g Inde sumaišome miltus, druską, cukrų, kepimo miltelius, linų sėklas. Į mišinį pilame pieną ir tirpintą sviestą. Užminkome tešlą. Miltus dėkite dalimis, kad neužminkyti per kietos tešlos. Ji turi nelipti prie rankų ir būti elastinga, kažkas panašaus...
-
N 18 t 0 f 18 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pėsčiųjų žygis. Žygiuoti – tai sportuoti! Jonava (~16 km)
-
"Baubokų bulvaras" Jonavoje
-
Pėsčiųjų žygis. Tukumas’24 su TrenkTuru – 37 km. Vakarinis Tukumas bei nakvynė "Šlokenbekas Muiža" dvare
-
Pėsčiųjų žygis. Dzūkijos nacionalinio parko laukiniais takais (~26 km). Varėnos rajonas
-
Užkandėlės su ožkos sūriu ir džiovintais pomidorais
-
Nauji gyventojai Alpakalnyje. Molėtų rajonas