-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
Ar restorane turėtų būti tiekiamas vanduo iš čiaupo? Ar už tokį svečias turėtų mokėti? O gal reiktų siūlyti tik natūralų mineralinį vandenį ar šaltinio? Pasidalinsiu keletu savo įžvalgų kaip sertifikuota vandens someljė ir labai lauksiu jūsų diskusijų. Restoranas, baras, kavos vieta, arbatinė, vyninė turėtų nutarti, ar pagal vietos koncepciją, kokybės kartelę, įvaizdį...
-
N 7 t 0 f 7 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą