-
Pramonės paveldas tampa traukos objektu: turistams įdomiausios alaus daryklos
Ne tik pamatyti, bet ir patirti – tokiu principu vadovaujasi vis daugiau keliautojų tiek mūsų šalyje, tiek užsienyje. Turizmo sektoriaus atstovai pastebi, kad pastaruoju metu ypač populiarėja pramoninis turizmas. „Daugelis keliautojų siekia išgyventi vadinamąjį „wow“ faktorių. Pramoninis turizmas būtent tai ir siūlo – patekti į naują vietą, kuri iki šiol buvo uždara, patirti...
-
N 22 t 0 f 22 g 0
Kiti blogo įrašai
-
„Vilnius Spring Festival 2025“ atidarymas – galimybė atrasti perkusiją iš naujo
-
Burgundiškas jautienos troškinys: klasikinis prancūzų virtuvės patiekalas, tinkantis šventėms
-
10 greitai ir paprastai pagaminamų patiekalų Velykų stalui
-
Išvykstate Velykų savaitgaliui? 8 svarbūs patarimai namų saugumui užtikrinti
-
Saugumas per šventes: kiek dienų galima valgyti margučius ir kaip juos tinkamai laikyti?
-
10 būdų, kaip išradingai panaudoti po Velykų likusius margučius