-
Apie druską ir pipirus su Justinu Kapkovičiumi – “IDW Esperanza Resort & SPA” šefu
Šį kartą į interviu su geriausiais Lietuvos šefais pasikviečiau Justiną Kapkovičių. Tvirtas ir teisingas požiūris į darbą, meilė maistui, meilė svečiui, pagarba kolegoms bei druska ir pipirai – visos sėkmės paslaptis. Sėkmės, sakau todėl, kad išties paskutiniu metu “IDW Esperanza … Plačiau The post Apie druską ir pipirus su Justinu Kapkovičiumi...
-
N 138 t 0 f 138 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų