-
Rasmus Palsgard – žymus maisto ir restoranų kritikas bei žurnalistas. Interviu specialiai DerVynui iš Kopenhagos
Rasmus Palsgard ( www.feinschmeckeren.dk) – restoranų ir maisto tinklaraštininkas iš Kopenhagos. Nors dauguma jo apžvalgų visgi lieka gimtojoje Danijoje (mat rašomos danų kalba), dar šį rudenį jis paskelbė savo pirmąją apžvalgą anglų kalba. Tikslas – po pasaulį paskleisti...
-
N 30 t 0 f 30 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą