-
Žalioji šakšuka (shakshouka) su mėlynojo pelėsio sūriu + raudonoji su feta
Šakšuka ( shakshouka ) – patiekalas, kurio kilmė priskiriama Šiaurės Afrikos, Arabų ir Izraelio tautų virtuvėms. Šakšukos pagrindiniai ingredientai – pomidorai, čili pipirai, česnakai/svogūnai, kiaušiniai ir kuminas. Dažnai padažui naudojamos paprikos, ypač Izraelio virtuvėje. O šiais laikais Šakšukai tiesiog beprotiškai trendinant visose gastro kultūrą propoguojančiose šalyse...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
-
Ar galime gerai jaustis vien dėl vandens? Ir kodėl dehidratacija yra tiesiog baisu
-
Kokią keptuvę rinktis namams?