-
Apie vakarienę, kurią Deivydas Praspaliauskas su garsiais Latvijos šefais surengė Latvijos nacionaliniame parke
Deivydas Praspaliauskas, vienas geriausių Lietuvos šefų, su dviem žinomais Latvijos virtuvės grandais – Ēriks Dreibants bei Juris Dukalskis – surengė išskirtinę vakarienę Latvijos nacionaliniame parke Gauja įsikūrusiose kūrybinėse šefų dirbtuvėse. Joje teko išskirtin...
-
N 41 t 0 f 41 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų