-
Kas šį kartą buvo ant mūsų Diner en Blanc stalo? Varlės ir šampanas
2019 m. rugpjūčio 27 d., 13:35
Neslėpsiu, išties nuo pat pirmo renginio eidama į Diner en Blanc jaučiu atsakomybę maisto ir gėrimų prasme (ir aprangos), nes vistiek tam tikra prasme atspindžiu ir perduodu tendencijas nuo pasaulio stalų į mūsiškius. Ilgai svarsčiau, ką čia valgyt. Ir atsižvelgdama, kad vis daugiau ir daugiau...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų