-
1dalis iš gastronominių kelionių Rygoje: turgus ir „3 pavāru restorāns“
Jau nuo 2011 metų restoranas „3 pavāru restoranas“ priskiriamas prie visos Latvijos top ir must eat vietų. Vietos sumanytojai du žinomi Latvijos virėjai Mārtiņš Sirmais ir Ēriks Dreibants , o trečiasis iš trijų pavarų – šefas Artūrs Trinkuns. Bei kaip pilkasis...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų