-
Restorano apžvalga: „Džiaugsmas“
2019 m. lapkričio 28 d., 01:44
Kartais pagalvoju, jeigu būčiau višta, kurio šefo lėkštėje norėčiau atsidurti labiausiai? Atsakymas labai paprastas – ten, kur žmonės mane valgydami patirtų džiaugsmą. Kad šefas Martynas Praškevičius yra tarp top šefų ne tik mano lentelėje, bet ir i&scaron...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą