-
Apie Michelin 2-stars restoraną ir vertinimo niuansus
#1 Šitas straipsnis buvo rašytas tris kartus. Pirmas, kuris taip ir nepasirodė, pasakojo grynai apie maistą ir vyno derinius, nepriekaištingą aptarnavimą Michelin restorane ir kaip po vakarienės su puodeliu mylimos Earl Grey arbatos rankoje verkiau naktį apdengta pledukais patogiame fotelyje beklausydama, kaip Atlanto vandenyno...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Ar restoranas, gavęs daugybę aukščiausių vertinimų, pateisina svečių lūkesčius? (Gaspar’s apžvalga)
-
Vyno Dienos! Lankytojo atmintinė: kaip nepasimesti ir išlikti budriam
-
Ar restorane reikia apmokestinti vandenį iš čiaupo? Ar tokį reiktų teikti svečiams?
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų