-
Apie Michelin 2-stars restoraną ir vertinimo niuansus
#1 Šitas straipsnis buvo rašytas tris kartus. Pirmas, kuris taip ir nepasirodė, pasakojo grynai apie maistą ir vyno derinius, nepriekaištingą aptarnavimą Michelin restorane ir kaip po vakarienės su puodeliu mylimos Earl Grey arbatos rankoje verkiau naktį apdengta pledukais patogiame fotelyje beklausydama, kaip Atlanto vandenyno...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
-
Ar galime gerai jaustis vien dėl vandens? Ir kodėl dehidratacija yra tiesiog baisu
-
Kokią keptuvę rinktis namams?