-
Kaip pasigaminti klasikinį rizoto? (variantai su baravykais, trumais, chorizo)
Bent kartą į mėnesį gaminuosi rizoto. Mano vienas mėgstamiausių rizotų yra su baravykais – rudenį. Arba kai dar turi šaldytų / džiovintų baravykų. Dievinu rizoto ir su žirneliais, labai mėgstu su šparagais (puikiai pavasariui), na, o gardintas su trumais – gera klasikėlė. Mėgstantiems aštresnį gyvenimą – patiks ir tiks su chorizo dešra. Tad pasidalinu nuo seno naudojamu klasikiniu...
-
N 10 t 0 f 10 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
-
Ar galime gerai jaustis vien dėl vandens? Ir kodėl dehidratacija yra tiesiog baisu
-
Kokią keptuvę rinktis namams?