-
Švediški mėsos kukuliai / Köttbullar su urtiška bulvių, kreminiu gravy padažu, džemu ir žirneliais
Tikiu, kad tarp mano sekėjų yra ne vienas Skandinavijos gerbėjas. Faktas aiškus, jog aš esu didelė jos fanė. Nuo mažų dienų ten važiuoju, kai tik turiu progą. O kai nevažiuoju – jos įkvėpta, gaminu namie. Šį kartą švediški mėsos kukuliai / Köttbullar su urtiška bulvių, kreminiu gravy padažu, džemu ir žirneliais. Švediškus mėsos kukulius pirkau LIDL (iš teminės savaitės: „Sodergarden...
-
N 2 t 0 f 2 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
-
Ar galime gerai jaustis vien dėl vandens? Ir kodėl dehidratacija yra tiesiog baisu
-
Kokią keptuvę rinktis namams?